Erektilna disfunkcija. Što učiniti ako imamo problemi s erekcijom. Kako se boriti protiv erektilne disfunkcije. Slaba erekcija

Erektilna disfunkcija. Što učiniti ako imamo problemi s erekcijom. Kako se boriti protiv erektilne disfunkcije.

Kada se pojave problemi s erekcijom, čovjek se može osjećati vrlo neugodno, a da se ne kaže i lošije. Problemi s erekcijom utječu na veliki broj muškaraca svih dobnih skupina a njihovi su uzroci vrlo različiti. Često su uzrokovani emocionalnim poremećajima, ali u velikom broju slučajeva govori se i o fizičkim oboljenjima. Ako ispravno dijagnosticiramo problem, erektilna disfunkcija ne mora biti kraj svijeta. Ovisno o prirodi problema, možete poduzeti odgovarajuće mjere kako biste eliminirali problem.

Kapsule za potenciju – Rangiranje potencijalnih pilula

Odakle dolaze problemi s erekcijom?

Vrlo se često problemi s erekcijom odnose na emocionalno (mentalno) stanje muškarca. Stresni stil života, nedostatak mentalnog odmora od napornog rada, sve vrste problema koji nas muče, sve to može negativno utjecati na seksualni život jednog muškog. Emocionalni problemi, također, vrlo često ograničavaju tjelesni spoj među partnerima. To su psihološki problemi koji mogu uzrokovati erektilnu disfunkciju.

Drugi uzrok erektilne disfunkcije najčešće je jednostavno starenje tijela. S prolaskom vremena, razina testosterona se smanjuje i može značajno smanjiti libido. Kod sredovječnih muškaraca postoje različite vrste bolesti koje mogu uzrokovati erektilnu disfunkciju. U te uključujemo neurološke poremećaje, cirkulacijske poremećaje, bolesti prostate, dijabetes i još mnogo drugih. U ovu kategoriju razloga možemo uključiti i nezdrav način života koji je u stvari loša prehrana, nedostatak vježbanja, konzumacija alkohola ili pušenje cigareta.

Kako prepoznati probleme s erekcijom? Na što treba obratiti pozornost kada se pojave problemi s erekcijom.

Imajući u vidu ono što je već spomenuto u prethodnom odlomku, muškarac bi trebao znati gdje mu je glavni problem s erekcijom. U glavi? U tijelu? Ili možda u oba aspekta.
Ako smatramo da je naše zdravlje sasvim u redu a nema želje za tjelesne igre, analiziramo naše emocije i osjećaje, možda baš su naše veze s našom partnericom bolesne. Također biste trebali pogledati sebe sa strane i razmislite da li trebate odmor, fizički i mentalni.

  • Ako definitivno osjećamo da nešto nije u redu s nama i da se ne osjećamo dobro što utječe na naš libido, trebamo pokušati dijagnosticirati gdje je razlog za takvo stanje.
  • Naravno, trebali biste se pitati: “radim li sve da budem u dobrom fizičkom stanju?”. Odgovor na ovo pitanje bi nas trebao dovesti na pravi trag.
  • Problem s erekcijom uvijek ima svoj uzrok, što prije se nju istakne, to veća je šansa rečemo doviđenja problemima s erekcijom.

erektilna disfunkcija, problemi s erekcijom

Kapsule za potenciju – Rangiranje potencijalnih pilula

Erektilna disfunkcija može dovesti do mnogih drugih problema.

Nažalost… kad muško ima erektilna disfunkcija, ovo može dovesti do mnogih drugih neugodnosti. Govori se uglavnom o pogoršanju odnosa s partnericom. Ne postoji ništa gore za muškarca nego znanje da ne može zadovoljiti potrebe partnerice. Svi znaju kamo vodi ova situacija vodi, nigdje gdje je ugodno. Treba također dodati da problemi s erekcijom dovode do određenog smanjenja seksualne aktivnosti, a zna se… što manje seksa, to tijelo ne radi kako treba.

Kako se nositi s erektilnom disfunkcijom? Što učiniti kad imamo problema s erekcijom.

Ako je izvor problema psihološki, razmotrite mogućnost rješavanja problema. Često se svodi na potrebu poboljšanja odnosa s partnericom ili usmjeravanje vlastitog života na takav način da nam ne ide na žive i ne pridonosi stres. Zna se da to nije lako, ali zato što je ljudski život tako složen da se ne usredotočuje samo na stvari koje se događaju krevetu… ali mora se pokušati.

Ako su problemi s erekcijom uzrokovani lošim stanjem našeg tijela, treba poduzeti korake kako bi se ga poboljšalo. Ako je uzrok bolest, svakako posjetite liječnika. Ako ne vodite zdrav stil života, naravno, to bi se trebalo promijeniti.

Kako se boriti protiv erektilne disfunkcije? Kako ukloniti ovo neugodno stanje?

Recimo da smo svjesni uzroka erektilna disfunkcija, znamo zašto, itd. Nemojte se bojati boriti se za svoj bolji seksualni život! Poduzmite odlučne korake za rješavanje problema. Ako trebate poboljšati vaš odnos sa svojom partnericom – učinimo to, čak i ako to zahtijeva žrtvovanje. Ako smo bolesni – liječimo, to je neophodno. Ako nam nedostaje energija i libido, dopuštamo dodatke, lako možete na tržištu pronaći dobre tablete za potenciju bez recepta u ljekarnama.

Spušteni libido nije kraj svijeta. Nemojte se bojati boriti se protiv erektilnih disfunkcija!

Neki će reći: “što mogu da izgubim?”. Drugi “samo jednom se živi” i ima puno istine u tome. Naš život ne mora biti naporan posao, samo se mora biti svjesnim svojih problema i željeti poboljšati tu situaciju. Ako ozbiljno pristupimo predmetu, erektilna disfunkcija ne moraju trajati zauvijek.

Kapsule za potenciju – Rangiranje potencijalnih pilula

Sending
User Rating 5 (1 vote)

Diplomiran nucricionista-dijetetičar iz Sveučilišta u Dubrovniku, kao i licencirani instruktor fitnesa u splitskom športskom klubu. Diplomirao sam na Akademiji i stalno širim svoje znanje na raznim događanjima i tečajevima. Trenutno sam osobni trener u jednoj od dubrovačkih dvorani. Sport je sa mnom od malih nogu, prvo nogomet pa zatim 4 godine treninga snage. Savjetujem na mnogim web stranicama kao urednik i stručnjak za dijetetiku i nadopunu. Strast mi je  sport i novinarstvo. Svakodnevno provodim vrijeme sa svojom obitelji i istražujem spoznaje o sportskim proizvodima, kozmetici i biljnim dodacima.

Leave a comment

Your email address will not be published.


* Checkbox GDPR is required

*

I agree

*


Kolačići koristimo na našoj web stranici.

Potvrdite da prihvaćate naše Pravila o privatnosti. Pravila o privatnosti