Koja je točna duljina penisa? Što statistika pokazuje, i imamo li što za sramiti protiv pozadine drugih?

Koja je točna duljina penisa? Što statistika pokazuje, i imamo li što za sramiti protiv pozadine drugih?

U ovom članku ćemo raspravljati o temi koja izgleda pomalo misteriozna i nije u potpunosti poznata. Naime, koja je točna duljina penisa? Mnogi ljudi, naravno, ponekad se pitaju je li veličina njihovog penisa prosječna ili premašuje normu. Ovo je vrlo zanimljiv problem s psihološkog stajališta, jer neki mogu imati komplekse, iako bi u stvari trebali biti zadovoljni veličinom njihova dostojanstva. Pokušat ćemo približiti temu onima koji bi željeli znati više.

tablete, kreme – rang proizvoda za veći penis

Prije svega, kako ispravno izmjeriti duljinu penisa?

Točna duljina penisa u stanju mirovanja i erekcije, znat ćete samo kada ispravno to učinite. Penis se ne mjeri odozdo ili odozgo, već sa strane. U stanju mirovanja i erekcije, postavite vladara na stranu penisa tako da dotakne stidnu kost. Imajte na umu da ako izmjerite stalni penis, trebali biste postići maksimalne erekcije. Ako govorimo o volumenu, potrebna nam je mjerna mjerna traka ili također može mjeriti, na primjer, niz, a zatim ga priključiti ravnalu.

Prije svega, kako ispravno izmjeriti duljinu penisa?

Koja veličina ima prosječan penis? Koja je prosječna dužina i debljina penisa?

Zahvaljujući studijama provedenim u skupini od oko 14.500 muškaraca, istraživači su otkrili prosječnu veličinu penisa. Treba odmah naglasiti da nisu pronašli korelaciju između veličine penisa i ostalih značajki, na primjer, veličine nogu ili visine. U mirovanju, srednji član duljine 9,16 cm i opseg 9,31 cm. Tijekom montaže duljina je 13,12 cm, a opseg 11,66 cm. Gore navedene veličine penisa rezultat su mnogih studija.

Usporedba duljine člana u različitim narodima

Prema statistikama, uspoređujući različite rase i podrijetlo, veličina penisa je približna. U Londonu je provedena studija koja je potvrdila da se najdulji članovi mogu pohvaliti stanovnicima zemalja poput Konga, Ekvadora ili Gane, gdje je prosječna duljina 17 cm. Mađari prosječne veličine 16

Je li veličina važna? Dužina? Debljina? Ili možda je tehnologija važnija …

Prema istraživanju provedenom u BMC Women’s Health, dame, ako bi mogle promijeniti nešto u penisu, htjeli bi da bude deblji, duže. Žene često kažu da veličina nije važna, a što je još važnije je strast i genijalnost, ali je li točno ono što kažu? Mnogi muškarci, unatoč činjenici da njihovi partneri to ne zahtijevaju, često odlučuju povećati penis na jedan ili drugi način, vjerojatno za sebe.

Zaključno, prosječna veličina muškog penisa je više ili manje u rasponu od 10-15 cm, a ta veličina je dovoljna za uspješnu blizinu.

tablete, kreme – rang proizvoda za veći penis

Sending
User Rating 5 (1 vote)

Diplomiran nucricionista-dijetetičar iz Sveučilišta u Dubrovniku, kao i licencirani instruktor fitnesa u splitskom športskom klubu. Diplomirao sam na Akademiji i stalno širim svoje znanje na raznim događanjima i tečajevima. Trenutno sam osobni trener u jednoj od dubrovačkih dvorani. Sport je sa mnom od malih nogu, prvo nogomet pa zatim 4 godine treninga snage. Savjetujem na mnogim web stranicama kao urednik i stručnjak za dijetetiku i nadopunu. Strast mi je  sport i novinarstvo. Svakodnevno provodim vrijeme sa svojom obitelji i istražujem spoznaje o sportskim proizvodima, kozmetici i biljnim dodacima.

Leave a comment

Your email address will not be published.


* Checkbox GDPR is required

*

I agree

*


Kolačići koristimo na našoj web stranici.

Potvrdite da prihvaćate naše Pravila o privatnosti. Pravila o privatnosti