Kontakt

Stranica menhealth.com.hr je stranica sa savjetima koju su stvorili muškarci za muškarce. Ovo je neobično mjesto u kojem muškarci u različitim godinama mogu tražiti informacje povezane sa temama iz muškog života, naći će odgovore na puno težkih pitanja koje muče muškarca u svakoj godišnjoj dobi. Na našoj web stranici može se pročitati članke iz mnogich područja, koji mogu biti zanimljivi za prave muškarce. To je mjesto za one, koje žive aktivno, žele od života više i svjesni su da „ništa se samo ne napravi”. Naš cilj i misija je dijeliti se znanjem sa čitateljima o temama koje su povezane sa životom svakog muškarca.

Menhealth.com.hr pripada medijskoj grupi kojom upravlja reklamna agencija Adinspire sp. z o. o.. Tvrtka nije odgovorna za sadržaj objavljen na web stranici. Materijali koji se nalaze na stranici dolaze od vanjskih autora. Informacije o proizvodu na web stranici potječu od proizvođača i partnerskih mreža odgovornih za njihovu proizvodnju i distribuciju. Stranica ima karakter informativni i savjetovni.

Glavni je urednik web stranice Zvonko Pavić kojeg hobi je pisanje, putovanje i zdrav život.

Obratite se nam putem kontakt obrasca

 

    Diplomiran nucricionista-dijetetičar iz Sveučilišta u Dubrovniku, kao i licencirani instruktor fitnesa u splitskom športskom klubu. Diplomirao sam na Akademiji i stalno širim svoje znanje na raznim događanjima i tečajevima. Trenutno sam osobni trener u jednoj od dubrovačkih dvorani. Sport je sa mnom od malih nogu, prvo nogomet pa zatim 4 godine treninga snage. Savjetujem na mnogim web stranicama kao urednik i stručnjak za dijetetiku i nadopunu. Strast mi je  sport i novinarstvo. Svakodnevno provodim vrijeme sa svojom obitelji i istražujem spoznaje o sportskim proizvodima, kozmetici i biljnim dodacima.

    Kolačići koristimo na našoj web stranici.

    Potvrdite da prihvaćate naše Pravila o privatnosti. Pravila o privatnosti