Neke zanimljive činjenice o penisu, koje vrijedi znati.

Neke zanimljive činjenice o penisu, koje vrijedi znati.

1, Pušenje cigareta može dovesti do smanjenja veličine penisa uzrokovanih u stanju erekcije. To je zbog činjenice da pušenje usporava protok krvi, i kao što je poznato, muško erekcije je u pridevy krvi u kavernoznim tijelima penisa.

2. Jeste li znali da riječ “penis” dolazi od latinskog? To doslovno znači “rep”, a to je u određenoj mjeri ispravno

3. Jeste li ikada čuli za stvorenje s najvećim penisom? Vjerojatno mislite na bika, konja ili losa. Pa, ne, vlasnik najvećeg penisa je divovski sisavac – plavi kit, njegov penis doseže 2,5 metra. WOW

4. Postoji takva bolest poput “difilita”. Sastoji se od činjenice da muškarac ima dva penisa. Postoji oko 100 muškaraca s ovom bolešću na svijetu.

Neke zanimljive činjenice o penisu, koje vrijedi znati.

tablete, kreme – rang proizvoda za veći penis

5. Prosječno trajanje muškog orgazma je 6 sekundi, a žena 23 sekunde. Pitam se zašto je to tako nepravedno podijeljeno 🙂

6. Međutim, ispostavilo se da je veličina važna za žene. Žene to ne žele izravno priznati, dajući uvijek izbjegavanje odgovora, ali prema istraživanjima provedenim u različitim regijama svijeta, više od 50% ispitanih žena kaže da je veličina važna. To je vjerojatno razlog zašto mnogi ljudi dolaze u obzir kako bi tražili način za povećanje penisa.

7. Čovjek ne treba mozak za ejakulaciju. Često momci misle da je to u njihovoj glavi, i postoji neka istina u tome, ali ispada da je kičmena moždina odgovorna za ejakulaciju muškaraca.

8. U Japanu u gradu Kawasaki svake godine prva nedjelja u travnju je praznik penisa. Na ulicama se pojavljuju figurice penisa, a možete kupiti lizanj i ostale stvari u obliku penisa. Nepotrebno je reći da je sudjelovanje na ovom događaju ambiciozno i, naravno, dolaze posjetitelji iz cijelog svijeta.

9. Tijekom erekcije muški penis se povećava za oko 60% volumena.

10. Muškarci imaju prosječno 11 erekcija tijekom dana i 9 noću, prilično dobar rezultat.

tablete, kreme – rang proizvoda za veći penis

Sending
User Rating 5 (1 vote)

Diplomiran nucricionista-dijetetičar iz Sveučilišta u Dubrovniku, kao i licencirani instruktor fitnesa u splitskom športskom klubu. Diplomirao sam na Akademiji i stalno širim svoje znanje na raznim događanjima i tečajevima. Trenutno sam osobni trener u jednoj od dubrovačkih dvorani. Sport je sa mnom od malih nogu, prvo nogomet pa zatim 4 godine treninga snage. Savjetujem na mnogim web stranicama kao urednik i stručnjak za dijetetiku i nadopunu. Strast mi je  sport i novinarstvo. Svakodnevno provodim vrijeme sa svojom obitelji i istražujem spoznaje o sportskim proizvodima, kozmetici i biljnim dodacima.

Leave a comment

Your email address will not be published.


* Checkbox GDPR is required

*

I agree

*


Kolačići koristimo na našoj web stranici.

Potvrdite da prihvaćate naše Pravila o privatnosti. Pravila o privatnosti