Somatodrol kako funkcionira, komentari, gdje kupiti, cijena

Somatodrol

Tablete Somatodrol – iskustva, upotreba, nuspojave

Somatodrol, dodatak prehrani koji stimulira rast mišićne mase, je supstancija stvorena na bazi najboljih prirodnih hranjivih tvari, čiji učinci pomažu tijelu s ustrajnošću veće napetosti. Također podržava proizvodnju hormona rasta i testosterona.

Redovita doza proizvoda, koja je dva puta dnevno na prazan želudac, omogućuje postizanje zadovoljavajućih rezultata čak i nakon 12 tjedana. Kao rezultat toga, Somatodrol nije samo jedan od najučinkovitijih, ali i najbrže djelujući dodatak prehrani za dobivanje mišićne mase. Prosječni rast mišićne mase kreće se od 8-14 kg nakon 3 mjeseca davanja.
tablete Somatodrol recenzije, sastojci, gdje kupiti, cijena
Sastojci u našoj jedinstvenoj formuli dokazano ubrzavaju i poboljšavaju rezultate vaših treninga!:

  • 30% povećanje razine testosterona
  • brža regeneracija mišića nakon treninga
  • uklanjanje grčeva i napetosti mišića povećanje snage i jači libido pročitajte više
proizvođač je odlučio dati popust pri prvom posjetu stranice
službene stranice proizvođača u hrvatskoj
popust 10%
Garantiramo 100% diskrecije. Narudžbe pakiramo u obične sive kartonske kutije, bez logotipa i bez ikakvih natpisa koji bi sugerirali sadržaj. Ljepljiva vrpca je smeđe boje, također bez natpisa.

Somatodrol sastojci

Somatodrol je dodatak prehrani koji olakšava dobivanje mišića. Njegov glavni sastojak je posebna formula GRTH factor. Sadrži beta-alanin i arginin kombiniran u savršenom omjeru za garantirane najbolje rezultate. Ova jedinstvena formula povećava proizvodnju testosterona i HGH-a, ubrzava rast mišića, regenerira tijelo nakon treninga i daje vam energiju potrebnu za sljedeću seriju treninga. Ostali sastojci su crvena paprika, guarana i vitamin B12.

GRTH Factor:

  • povećava razinu HGH za 26%
  • blokira somatostatin – hormon koji sprječava proizvodnju HGH-a
  • čini vježbanje učinkovitijim i povećava izlučivanje amonijaka, dakle smanjuje umor pročitajte više

dodatak prehrani Somatodrol kako funkcionira, komentari, proizvođač, ljekarna

Dodatak prehrani Somatodrol iskustva, komentari forum hrvatska

Učinkovitost te metode provjerili su ne samo sudionici naših testova, nego i pravi klijenti. Njihova su svjedočanstva uvijek bila vrlo emotivna.

Nisam više žgoljav!
“Jedva sam mogao gledati svoje prijatelje. Oni su fit i stalno se upucavaju djevojkama. Robovao sam u teretani, ali bez rezultata: još sam uvijek bio premršav. Somatodrol je riješio moj problem – u teretani i na zabavama”
Petar

Napokon tijelo kakvo sam čekao!
“Uvijek napravim pune serije. Dobio sam neke mišiće, ali nisu bili vidljivi. Sa Somatodrolom sam vidio razliku i sad imam tijelo o kakvom sam uvijek sanjao.”
Šimun

Sada sam veći!
Somatodrol je moj put do uspjeha. Moje tijelo je testosteron i HGH bomba. Moje se tijelo oporavlja brzo i spreman sam za sljedeći trening.”
Tomislav

Tablete Somatodrol cijena, gdje kupiti hrvatska

Izvorni Somatodrol može se naručiti putem interneta na službenim stranicama cijene proizvođača:

Somatodrol

Iskoristite ovu iznimnu priliku i naručite Somatodrol po povoljnoj cijeni!

Promocija traje do
S obzirom na potrošnju zaliha, promocija je vremenski ograničena
Sending
User Rating 5 (1 vote)

Diplomiran nucricionista-dijetetičar iz Sveučilišta u Dubrovniku, kao i licencirani instruktor fitnesa u splitskom športskom klubu. Diplomirao sam na Akademiji i stalno širim svoje znanje na raznim događanjima i tečajevima. Trenutno sam osobni trener u jednoj od dubrovačkih dvorani. Sport je sa mnom od malih nogu, prvo nogomet pa zatim 4 godine treninga snage. Savjetujem na mnogim web stranicama kao urednik i stručnjak za dijetetiku i nadopunu. Strast mi je  sport i novinarstvo. Svakodnevno provodim vrijeme sa svojom obitelji i istražujem spoznaje o sportskim proizvodima, kozmetici i biljnim dodacima.

Leave a comment

Your email address will not be published.


* Checkbox GDPR is required

*

I agree

*


Kolačići koristimo na našoj web stranici.

Potvrdite da prihvaćate naše Pravila o privatnosti. Pravila o privatnosti